Hoe handig is het als uw mensen in het werkveld hun uren op lokatie kunnen laten accorderen en registreren? 
Urenregistratie is vaak een vervelend onderdeel voor medewerkers op de werkvloer. Hoe makkelijk is het dan wanneer die online geregeld kan worden. Op het tijdstip dat het de medewerker uitkomt. 

Op de werklokatie, in de auto of gewoon vanuit huis. Met een druk op de knop zijn de uren afgetekend en geregistreerd.
Geschikt voor bedrijven met medewerkers die in en om het spoor werkzaamheden verrichten maar ook voor studenten, personeel dat zich bezig houdt met op- en afbouwen van evenementen. 

Meer informatie?

Neem contact op!

BWBISoftwareLaag

Werken in en om het spoor is niet geheel zonder risico. De veiligheid van medewerkers staat vooral bij organisaties die werkzaamheden uitvoeren hoog in het vaandel. Om werkzaamheden rondom het spoor uit te voeren, dient veelal vooraf een buitendienststelling aangevraagd te worden.

Basis Works heeft software ontwikkeld om een buitendienststelling op een snelle en overzichtelijke manier aan te vragen. Deze software heeft de naam 'BaSISWBI'. Meer informatie over deze software vindt u op www.basiswbi.nl

Wilt u liever een persoonlijke afspraak of een presentatie? Maak dan een afspraak!

Afspraak maken

Werkt u nog met verschillende programma's en excel documenten? Dat kost u veel tijd en energie. Tijd is geld! Het is efficiënter om alle benodigde informatie op 1 plek te hebben. Denk hierbij aan debiteuren, facturen, inkopen, orders, etc. 

Basis Works heeft BaSIS 2000 ontwikkeld als standaard database gebaseerd op Microsoft Access. Dit is een onderdeel van Microsoft Office Professional. Een database waar vrijwel iedereen zijn of haar weg in kan vinden. Er wordt een standaard module geleverd om vandaaruit verder te bouwen aan benodigde wensen. 

Uitleg

BasicWorks 13

Met een duidelijke uitleg/training kan een ieder zo aan de slag. Dit kan bij ons op kantoor of op eigen lokatie. BaSIS 2000 is een uitstekende tool om bij specifieke administratieve organisaties, zoals offertes, orders en facturatie te structureren en vereenvoudigen.

Geen gefrustreerde medewerkers? Efficiënter werken?
Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken hoeveel tijd en winst mogelijk is!

Afspraak maken

Let’s talk

Maximaal resultaat bereiken we door eerst met elkaar het gesprek aan te knopen. Maak een afspraak met Sandra via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantooradres:
Javalaan 7d
3742 CN Baarn

Postadres:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH Vleuten

Copyright 2019  Basis Works BV - Algemene voorwaarden