Domeinregistratie en hosting

Domeinregistratie

Voordat u een website wilt laten maken of zelf maken, is het noodzaak dat u nadenkt over uw domeinnaam. Een domeinnaam dient geregistreerd te worden zodat u eigenaar wordt van een unieke locatie op het internet, waarop u uw website kan bouwen of laten bouwen.

Om te bepalen welke domeinnaam u het beste bij uw organisatie past, is het slim om te kijken waar bezoekers op het web naar zoeken. Heeft u een naam bedacht, dan dient eerst gecontroleerd te worden of deze beschikbaar is en niet door iemand anders geclaimd is.

Naast de .nl websites zijn er tegenwoordig ook veel andere extensie waarop u uw naam kunt registreren. Denk aan .eu, .com of misschien wel .amsterdam? Uiteraard kunt u ook eenvoudig kiezen voor u persoonlijke naam. Hou hierbij in uw achterhoofd dat mensen uw naam moeten kennen alvorens ze bij uw bedrijf terecht komen.

Vanaf 10 euro per jaar heeft u al een .nl domeinnaam!

Hosting

Een website is een database. En die database heeft op een server een stukje ruimte nodig om zichtbaar te zijn voor de buitenwereld. Zonder hosting geen website! De hosting is afhankelijk van hoe groot uw website is en hoeveel data u op uw website heeft. Heeft u een webshop met 1500 artikelen, dan neemt dat meer ruimte in dan een website met 4 pagina's tekst en een enkel plaatje. Basis Works biedt al hosting aan vanaf 40 euro per jaar! 

Heeft u besloten om een website te maken of te laten maken? Neem contact met ons op! Dan bespreken we de mogelijkheden.

Neem contact op!

Contactgegevens

Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH Vleuten

E-mail: info@basisworks.nl
Bereikbaar op:
06 5255 7123
(Databases, Maatwerk software, Online Urenregistratie)

06 1171 6861
(Websites, Internet Marketing)

facebook icon twitter icon

Copyright © 2019 - Basis Works