Skip to main content

Meer uit Chat GPT halen?

Bespaar honderden uren aan research met de ultieme ChatGPT gids voor slechts 17 euro! 

Met deze ultieme ChatGPT gids leer aan de hand van honderden prompts hoe je ChatGPT kan inzetten je marketing te verbeteren en enorm veel tijd te besparen bij het maken van content voor Instagram, Youtube, Twitter, TikTok en andere kanalen.

Maar de gids biedt je nog veel meer... 
800+ kant-en-klare prompts, een super prompt, trainingsmogelijkheden voor ChatGPT en een overzicht van 100+ AI tools.

Beginner of professional? Deze gids helpt je verder!

Copywriting

Een schatkist vol tips en creatieve hints, en ontdek hoe je jouw contentproductie (nog) sneller en efficiënter kunt maken met de kracht van ChatGPT.

Affiliate marketing

Een dosis inspiratie om jouw platforms in de schijnwerpers te zetten en je conversies te verhogen.

Superprompt

Lees hoe je met één enkele super prompt jouw creatieve resultaten kunt verfijnen en je productiviteit maar liefst 25 keer kunt vergroten.

200+ prompts voor developers

Met ChatGPT kun je je code een frisse nieuwe look geven. Vraag om suggesties voor refactoring en ontdek verschillende manieren om je codebasis te optimaliseren. Laat de kracht van AI je helpen om je code schoner, efficiënter en beter onderhoudbaar te maken.

TLDR Prompt

Deze gids is jouw wegwijzer naar de TLDR prompt (Too long- Did'nt Read). We leggen uit hoe je deze handige tool gebruikt, zodat je binnen enkele seconden de essentie van elke tekst kunt achterhalen.

Social media

Met honderden prompts tot je beschikking, kun je direct aan de slag om boeiende en pakkende inhoud te genereren voor TikTok, Instagram, YouTube en andere kanalen. Creëer pittige onderschriften, intrigerende titels en overtuigende berichten om je publiek te betoveren.