Online zichtbaarheid

Hoe komt u als ondernemer aan klanten? Een van de onderdelen van een marketingplan zou een effectieve website moeten zijn. Een website die aantrekkelijk is voor uw doelgroep en die de bezoeker overhaalt om contact op te nemen. 

Persona's

Als ondernemer kunt u tegenwoordig niet meer zonder website. Maar websites zijn er in vele vormen en maten. Hoe zorgt u dat de website bij uw business past? Wat hier heel belangrijk is, is dat u kijkt naar uw doelgroep. Creëer persona's, maak van die bezoeker een echt persoon. Is het een man of een vrouw? Waar woont hij of zij? Hoe is de gezinszamenstelling? Wat zijn zijn of haar hobby's? Wat vindt hij of zij belangrijk in het leven? Hoe beter u uw doelgroep beschrijft, hoe groter de kans is dat uw website deze persoon aanspreekt en dus contact met u opneemt. Want tenslotte is het ons allemaal te doen om een inkomen te genereren. 

Webshop

Veel ondernemers verkijken zich op het hebben van een webshop. Voor een succesvolle webshop moet u rekening houden dat u hier net zoveel werk in moet steken als in een winkel van steen. Naast het ontwikkelen van de website, moeten ook de betalings- en verzendingsmogelijkheden geconfigureerd worden. Hou rekening dat een webshop vaak internationaal gevonden wordt en bedenk of u ook internationaal zaken wilt doen. Gaat u de webshop met Google vertalen of maakt u een meertalige webshop. Check internationale regels voor wat betreft een webshop. Andere landen hebben andere regels. Zorg dat u vooraf goed geinformeerd bent.

Basis Works websites

Ondernemer

BaSIS Works bouwt niet alleen websites en webshops, maar het voortraject vinden wij minstens net zo belangrijk. Wat motiveert u als ondernemer? Wat wilt u met uw website te bereiken?

Ga een vrijblijvend gesprek met ons aan.
Wij helpen u graag!

Neem contact op!

Contactgegevens

Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH Vleuten

E-mail: info@basisworks.nl
Bereikbaar op:
06 5255 7123
(Databases, Maatwerk software, Online Urenregistratie)

06 1171 6861
(Websites, Internet Marketing)

facebook icon twitter icon

Copyright © 2019 - Basis Works